Ονειρόκοσμος e-shop!

Καλωσήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Ονειρόκοσμου

Μπείτε στο δίκτυο!


Υπενθύμιση Κωδικού Χρήστη
Υπενθύμιση Ονόματος Χρήστη
Αποκτήστε λογαριασμό! Εγγραφή

Εμφάνιση Καλαθιού
Το καλάθι σας είναι άδειο.


ΕκτύπωσηE-mail
Revitalizer mini ZapperΜετατροπέας Κώνος

Προσωπικός Αιθερικός Μετατροπέας (σώματος)
Μεγέθυνση


Προσωπικός Αιθερικός Μετατροπέας (σώματος)

Τιμή: €180,00

Ζητήστε επιπλέον λεπτομέρειες

 

Το "Ονειρόκοσμος e-shop" πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τη γνώση που μας έχουν μεταβιβάσει αυθεντικοί ερευνητές!

Κατασκευάζουμε, ειδικά για εσάς, τον Προσωπικό Αιθερικό Μετατροπέα συνδυάζοντας την γνώση που μας παρέχει η προσωπική σας ανάλυση, η οποία γίνεται με την βοήθεια σύγχρονων αλλά και πανάρχαιων συστημάτων ερμηνείας του Κόσμου, με τη γνώση των Αιθερικών Μετατροπέων.

Είναι μία παγκόσμια πρωτοτυπία και μία σπάνια ευκαιρία να έχετε μαζί σας ένα βοήθημα που θα λειτουργεί ως Εξισορροπιστής απέναντι στις ενεργειακές επιρροές που δέχεστε κάθε στιγμή από την επαφή σας με τους άλλους ανθρώπους, καθώς σας βοηθά να παραμένετε συντονισμένοι και να βιώνετε τον πραγματικό σας εαυτό κάθε στιγμή!

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Το πρώτο βήμα προκειμένου να κατασκευαστεί ο Προσωπικός σας Αιθερικός Μετατροπέας, είναι να γίνει η προσωπική σας ανάλυση. Για το λόγο αυτό πρέπει μαζί με την παραγγελία του Προσωπικού Μετατροπέα να μας αναφέρετε τα εξής στοιχεία:

α) Ημερομηνία γέννησης

β) Ώρα γέννησης

γ) Τόπο γέννησης

Μπορείτε να συμπληρώσετε τα παραπάνω στοιχεία στο πεδίο σημειώσεων της παραγγελίας σας ή να μας τα στείλετε με e-mail ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά.

Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας, ξεκινάμε με την ανάλυση σας και με τη γνώση που αυτή η ανάλυση μας παρέχει, προχωράμε στην κατασκευή του Προσωπικού σας Αιθερικού Μετατροπέα.

 

Τρόπος χρήσης Προσωπικού Μετατροπέα:

Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε τον Προσωπικό σας Μετατροπέα όσο πιο συχνά και με όποιο τρόπο μπορείτε. Να τον φέρετε επάνω σας, στην τσάντα σας, στο γραφείο σας, στον ύπνο, να τον αφήνετε σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός σας για όση ώρα νιώθετε την ανάγκη.

Θα βρείτε μεγάλη βοήθεια, αν έχετε τον Προσωπικό Μετατροπέα κοντά σας όταν έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους καθώς ο Μετατροπέας θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε ενεργειακές ποιότητες που δεν είναι δικές σας αλλά που μπορεί να σας επηρεάζουν.

 

Απαραίτητη σημείωση:

Ο Προσωπικός Αιθερικός Μετατροπέας είναι ο μόνος που προορίζεται αυστηρά για προσωπική χρήση και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί σε άλλους. Η «συνταγή» για κάθε Προσωπικό Μετατροπέα είναι μοναδική και ανεπανάληπτη ακριβώς όπως και εσείς!

 

Διαστάσεις (κατά προσέγγιση):

- Διάμετρος βάσης: 6,5 εκ.

- Ύψος: 4,3 εκ.


Διαθεσιμότητα

Συνήθως αποστέλλεται σε:

1-2 εβδομάδες
Για τηλεφωνικές παραγγελίες ή/και πληροφορίες μπορείτε να καλείτε από Δευτέρα έως Παρασκευή

στο τηλ. 698 1609888 (Cosmote) - Ώρες επικοινωνίας: 11:00-14:00 & 18:00-20:00