Ονειρόκοσμος e-shop!

Καλωσήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Ονειρόκοσμου

Μπείτε στο δίκτυο!


Υπενθύμιση Κωδικού Χρήστη
Υπενθύμιση Ονόματος Χρήστη
Αποκτήστε λογαριασμό! Εγγραφή

Εμφάνιση Καλαθιού
Το καλάθι σας είναι άδειο.


Τρόποι Αποστολής Εκτύπωση E-mail

 

1) Αποστολή με την εταιρία ταχυμεταφορών (courier) "ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ"

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στο χώρο σας εντός 1 εργάσιμης μέρας από την ημέρα αποστολής. Ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να επιμηκυνθεί έως 48 ή 72 ώρες για συγκεκριμένους απομακρυσμένους προορισμούς.

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα με βάση το βάρος των προϊόντων αλλά και τη μέθοδο πληρωμής. Στα έξοδα αποστολής συμπεριλαμβάνονται και έξοδα συσκευασίας.

 

2) Αποστολή με άλλη εταιρία ταχυμεταφορών (courier) - ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

Κατ' εξαίρεση, μπορούμε να στείλουμε παραγγελίες και με οποιαδήποτε άλλη ιδιωτική εταιρεία ταχυμεταφορών, κατόπιν συνεννόησης. Αν επιθυμείτε κάτι τέτοιο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν την ηλεκτρονική υποβολή της παραγγελίας σας.

Στην περίπτωση αυτή, πληρώνετε τα εκάστοτε έξοδα αποστολής απευθείας στον υπάλληλο της εταιρίας courier που θα επιλέξετε κατά την παράδοση του δέματος.

 

3) Αποστολή με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ). - ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

Κατ' εξαίρεση, μπορούμε να στείλουμε παραγγελίες και με ΕΛ.ΤΑ., κατόπιν συνεννόησης. Αν επιθυμείτε κάτι τέτοιο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν την ηλεκτρονική υποβολή της παραγγελίας σας.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στο ταχυδρομείο της περιοχής σας εντός 1-4 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αποστολής, ανάλογα πάντα με τον τόπο προορισμού. Κατόπιν, το ταχυδρομείο αναλαμβάνει να σας στείλει ειδοποίηση στη διεύθυνση που έχετε δώσει, προκειμένου να προσέλθετε στο τοπικό υποκατάστημα και να παραλάβετε το δέμα σας.

 

Για τηλεφωνικές παραγγελίες ή/και πληροφορίες μπορείτε να καλείτε από Δευτέρα έως Παρασκευή

στο τηλ. 698 1609888 (Cosmote) - Ώρες επικοινωνίας: 11:00-14:00 & 18:00-20:00