ORTESSIA

ORTESSIA

Who's Online

Έχουμε 6 επισκέπτες online

Στατιστικά

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 857222

Facebook button

Αιθερικοί Μετατροπείς (Οργονίτες)
Αφιέρωμα στην Δύναμη Οργόνη στο περιοδικό MYSTERY PDF Εκτύπωση E-mail
Έρευνα τρίτων - Αιθερικοί Μετατροπείς (Οργονίτες)
Συντάχθηκε απο τον/την Ονειρόκοσμος   
Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013 14:13


Αγαπητοί φίλοι του Ονειρόκοσμου, μην χάσετε το τεύχος Μαρτίου 2013 του περιοδικού "MYSTERY" το οποίο φιλοξενεί άρθρο μας για τον Wilhelm Reich, την Οργόνη και τους Οργονίτες!Δε μπορείτε να διαβάσετε το αρχείο; Κάντε κλικ εδώ

 

Περισσότερα...
 
Τα Μυστικά των Οργονιτών στο περιοδικό "Φαινόμενα" PDF Εκτύπωση E-mail
Έρευνα τρίτων - Αιθερικοί Μετατροπείς (Οργονίτες)
Συντάχθηκε απο τον/την Ονειρόκοσμος   
Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011 16:34

 

Αγαπητοί φίλοι, ακολουθεί το αρκετά αναλυτικό άρθρο μας για τους Αιθερικούς Μετατροπείς, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "Φαινόμενα", στις 28/5/11.

(Πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση.)

 

Περισσότερα...
 
Οργόνη & Οργονίτες: Τότε και τώρα PDF Εκτύπωση E-mail
Έρευνα τρίτων - Αιθερικοί Μετατροπείς (Οργονίτες)
Συντάχθηκε απο τον/την Ονειρόκοσμος   
Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2008 14:32

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΚΟΣΜΟΥ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ LINK www.onirocosmos.gr

 

Μια Σύντομη Αναδρομή στην Ιστορία της Οργόνης

Τις δεκαετίες του 1930 και 1940, ο δρ. Βίλχελμ Ράιχ εντόπισε και μέτρησε την αιθερική ενέργεια (ενέργεια της ζωής, τσι, κλπ.), την οποία ονόμασε «οργόνη».

 Ο δρ. Ράιχ καθόρισε ότι τοποθετώντας εναλλάξ στρώματα γυαλιού (fiberglass), μία οργανική ουσία, και ατσαλόμαλλο, μία ανόργανη ουσία, μπορούσε στην πραγματικότητα να προσελκύσει και να συλλέξει την οργόνη (αιθερική ενέργεια), τόσο αυτή που ήταν πλεονεκτική για τη ζωή (την οποία ο Ράιχ ονόμαζε “OR” ή “POR”) όσο και την βλαβερή αρνητική αιθερική ενέργεια («θανατηφόρα οργόνη» ή “DOR”).

Κατασκεύασε, λοιπόν, μεγάλα κουτιά που ονόμασε «συσσωρευτές» ή “oracs”, χρησιμοποιώντας απλώς την αρχή των εναλλασσόμενων στρωμάτων. Με τον τρόπο αυτό κατάφερε να θεραπεύσει ασθενείς με διάφορα προβλήματα, όπως διάφορες μορφές καρκίνου, βάζοντας τους να κάτσουν μέσα στο κουτί για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.

Το 1986, επιστήμονες του πανεπιστημίου του Marburg στη Γερμανία, δημοσίευσαν τα αποτελέσματα μιας έρευνας που έδειχνε ότι 30λεπτες θεραπείες μέσα στον συσσωρευτή προκαλούσαν μόνιμα, θετικά ψυχοσωματικά αποτελέσματα, πράγμα που δεν συνέβαινε με τον θάλαμο που κατασκευάστηκε, σε αντιδιαστολή, μόνο από γυαλί. Η δήλωση που ακολούθησε την έρευνα έλεγε ότι «τα αποτελέσματα που λάβαμε από την έρευνα μας, μας παρείχαν αποδείξεις σχετικά με την υπόθεση ότι οι φυσικές ιδιότητες του συσσωρευτή οργόνης και η ψυχοσωματική επίδραση που έχει στους ανθρώπινους οργανισμούς, που αξίωσαν ο Ράιχ και οι συνεργάτες του, πραγματικά υπάρχουν.»

Περισσότερα...
 
Γεμίζουμε την Ελλάδα Αιθερικούς Μετατροπείς! PDF Εκτύπωση E-mail
Έρευνα τρίτων - Αιθερικοί Μετατροπείς (Οργονίτες)
Συντάχθηκε απο τον/την Ονειρόκοσμος   
Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010 11:14

 

Γεμίζουμε την Ελλάδα (και όχι μόνο) με Αιθερικούς Μετατροπείς από το 2005 και λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν.

Στον χάρτη που βλέπετε παρακάτω, τα σημεία με κόκκινο χρώμα αντιστοιχούν σε περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου που, είτε έχουν προμηθευτεί Αιθερικούς Μετατροπείς από εμάς, είτε έχoυν γίνει σε αυτές εκστρατείες “gifting”.

[τελευταία ανανέωση του χάρτη έγινε στις 03/08/11]

Περισσότερα...
 
Etheric Power! PDF Εκτύπωση E-mail
Έρευνα τρίτων - Αιθερικοί Μετατροπείς (Οργονίτες)
Συντάχθηκε απο τον/την Ονειρόκοσμος   
Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011 16:47

 

Dim lights Download

 

 

 
Αποκτήστε τους δικούς σας Αιθερικούς Μετατροπείς (Οργονίτες) PDF Εκτύπωση E-mail
Έρευνα τρίτων - Αιθερικοί Μετατροπείς (Οργονίτες)
Συντάχθηκε απο τον/την Ονειρόκοσμος   
Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2010 11:21

 

Οι Αιθερικοί Μετατροπείς (οργονίτες) που διαθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα κατασκευάζονται από εμάς τους ίδιους με τις ποιοτικότερες πρώτες ύλες. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε την μεγαλύτερη κατασκευαστική εμπειρία στην Ελλάδα, με χιλιάδες -από το 2005 μέχρι σήμερα- κατασκευές και πληθώρα ευχαριστημένων πελατών. Επιπλέον, έχουμε διαρκή συνεργασία με τους Don & Carol Croft, τους ανθρώπους που πρώτοι κατασκεύασαν οργονίτες με τη σημερινή τους μορφή. Τέλος, όλες οι κατασκευές μας έχουν ελεγχθεί για την αποτελεσματικότητα τους με ποικίλες ραδιαισθητικές μεθόδους.

~ ~ ~

[ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπάρχουν συγκεκριμένα άτομα που προσπαθούν να δυσφημίσουν την εργασία μας, με σκοπό να αυξήσουν οι ίδιοι τις πωλήσεις τους. Η θέση μας απέναντι σε τέτοιου είδους ψυχοπαθολογικές συμπεριφορές είναι ότι κανένας σώφρων και ειλικρινής ερευνητής δεν επιλέγει ως στάση ζωής να καταφέρεται εναντίον άλλων για να κερδίσει ο ίδιος.]

~ ~ ~

Για να δείτε ακόμη περισσότερους Αιθερικούς Μετατροπείς επισκεφθείτε το κατάστημα μας.

(σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 23%)

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 2